Heuveloost.denhout.eu/Buurtavond 1 oktober 2016

Uit Dorpsbelang Den Hout
Ga naar:navigatie, zoeken

Voor het eerst sinds jaren was er geen buurt-dag maar een buurt-avond. Reden hiervoor waren oa. dat verschillende buurtgenoten wilden deelnemen of supporteren bij de singelloop in Breda die ook altijd op de eerste zondagmiddag van oktober plaatsvindt. Ook wilden we de buurt-kwis die we al jaren op de plank hadden liggen "als het slecht weer is" nu eindelijk toch een keer gaan spelen.

Verzamelt werd er rond 20 uur in het hart van de buurt in dorpshuis Den Brink en werd gestart met de jaarvergadering. Niet te lang besefte iedereen zo leek het want dat gaat te koste van de beschikbare tijd voor belangrijkere activiteiten later op de avond. Iedereen was gevraagd een mooie prijs mee te brengen wat resulteerde in een mooie verzameling "dingen die we best kunnen missen" op de prijzentafel. Rond 21 uur verraste onze eigen "buurt Linda de Mol" ons met de start van de buurtkwis en werd de zaal verdeelt in buur(t) vrouwen en buur(t)mannen. Al direct brandde een hevige strijd los om de punten en had de wedstrijdleiding moeite de rust en vrede te bewaren.

Vragen als noem zoveel mogelijk houtse namen, straten en Keesen zorgden voor een heftige strijd.

Uiteindelijk mochten de mannen van Linda onder protest van de vrouwen natuurlijk als eerste een trofee uitkiezen van de prijzentafel en wordt nog lang napraat aan de bar.